,

SilverFox 2.0 Lang, metallic red 2-paikkainen 1.2kWh litium akku ja 2A laturi

2073,80 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): KMFOX07LI122A Osastot: ,


Kontio Silverfox Lang – turvallinen ja monikäyttöinen kaksipaikkainen sähköajoneuvo
Kontio Silverfox Lang on tehokas ja monipuolinen ratkaisu päivittäiseen liikkumiseen. Olitpa sitten menossa kauppaan, hoitamaan pankkiasioita tai nauttimaan ulkoilusta, Silverfox Lang tekee matkastasi vaivatonta ja turvallista.
Miksi valita Silverfox Lang?
Turvallinen kaksipaikkainen: Lang tarjoaa mukavuutta ja turvallisuutta kahdelle matkustajalle selkänojan kera. Voit luottaa sen vakauden tarjoamaan sujuvaan ajokokemukseen.
Kätevä takaboksi: Tavarasi kulkevat helposti mukana takaboksissa, joten sinulla on aina tilaa ja kädet vapaana turvallista ajoa varten.
Ympäristöystävällinen liikkuminen: Silverfox Lang tarjoaa mahdollisuuden hiilineutraaliin ja äänettömään liikkumiseen missä tahansa ympäristössä, häiritsemättä luonnon elämää.
Lisävarusteet saatavilla: Voit mukauttaa Langia lisävarusteilla.
Koe Kontio Silverfox Langin kätevyys ja suorituskyky omakohtaisesti. Se on enemmän kuin vain ajoneuvo – se on arjen helpotus ja vapauden takaaja.

Istuinkorkeus 70 cm
Peruutusvaihde
Varashälytin kaukokäytöllä vakiona
Takaboksi, näppärä lukittu tavarasäilö vakiona
Peilit vakiona
Tukeva istuin selkänojalla
Lisäistuin vakiona
Molemmissa istuimissa on pituus- sekä kallistuksensäätö ja kyynärnojat saa nostettua ylös. 


Väri: Metallinpunainen
*Toimintamatka saattaa vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, lataamisen säännöllisyydestä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, maaston mäkisyydestä ja pinnasta, valojen tai muiden sähkölaitteiden käytöstä ajon aikana, rengaspaineista, matkustajien ja kuorman painosta sekä ajetaanko kylmillä akuilla. Näistä syistä riippuu todellinen toimintamatka voikin poiketa erittäin paljon testaamastamme toimintamatkasta alaspäin, mutta myös jossain määrin ylöspäin. Ajomatka yhdellä latauksella laskee akun latauskertojen kasvun myötä.
Ajomatka on mitattu 90 kg kuljettajalle vaihtelevissa alkusyksyn olosuhteissa Kouvolan päällystetyillä kaduilla ja pyöräteillä todellisissa käyttöolosuhteissa. Reitti on sisältänyt paljon pysähdyksiä ja mäkiä. Tulos on laskettu useiden eri testiajojen perusteella, joista on valittu pienin saavutettu range ja pyöristetty alaspäin tasakilometreihin.

Tarkoitettu yksinomaan liikuntarajoitteisten käyttöön.
Kevyttä sähköajoneuvoa ja moottorilla vaustettua polkupyörää ajaessa on noudatettava polkupyöräilijää koskevia liikennesääntöjä ja liikenteenohjauslaitteita (Traficom)
Isompia, enintään 25 km/h kulkevia ja max. 1 kW tehoisia kevyitä sähköajoneuvoja käytetään polkupyöräilijän liikennesäännöillä, eli oikea paikka näillä laitteilla liikkumiseen on pääsääntöisesti pyörätie. (Traficom)

Shopping Cart