,

Kontio GreenBear Beige/Green

8995,00 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): KMGB02 Osastot: ,
Kontio GreenBear on kompakti, täyssähköinen mopoauto, joka on suunniteltu nuorekkaalle ja energiselle kuljettajalle. GreenBearin tyylikäs ulkomuoto ja vaivaton hallittavuus tekevät ajamisesta nautinnollista jokaisella kilometrillä.
Kontio GreenBearin voimanlähteenä toimii tehokas sähköinen voimansiirtojärjestelmä, joka yhdistettynä vahvaan litium akkupakettiin takaa luotettavan ja pitkän ajomatkan ilman huolta latauksesta. Tilava ja mukava sisustus tarjoaa runsaasti tilaa sekä matkustajille että tavaroille. Suuri takakontti tarjoaa monia eri ratkaisuja järkevään tilankäyttöön – vaikkapa harrastajan pelikamppeille.
Kontio GreenBear on varustettu edistyksellisillä turvajärjestelmillä ja älykkäällä teknologialla, joka tekee ajamisesta sekä turvallisempaa että helpompaa. GreenBear on ympäristöystävällinen ja taloudellinen vaihtoehto täydelliseen kaupunkiajoon.
Valitse Kontio GreenBear, kun haluat ajaa tyylikkäästi ja kestävästi – GreenBearissa nuorekas energia ja ympäristöystävällisyys kohtaavat ainutlaatuisella tavalla.
Toimituskulut 295,00€
 

Shopping Cart