,

e-Scooter 2.0, Black 1,4kWh litium akku ja 3A Laturi

1673,80 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): KMSKO201LI143A Osastot: ,
LUMOAVAA LIIKKUMISEN VAPAUTTA
Ei ikärajaa  –  Ei rekisteröintiä  –   Ei ajokorttia  –  Päästöt 0 g
Täysisähköinen Kontio e-Scooter 2.0 hurmaa ainutlaatuisen tyylikkäällä ulkonäöllään. Uuden Kontio e-Scooter 2.0:n urheilullinen muotoilu sekä miellyttävät ajo-ominaisuudet tarjoavat unohtumattoman ajoelämyksen. Kontio e-Scooter 2.0 on suorituskykyinen skootteri, jonka tekniset ominaisuudet edustavat kehityksen kärkeä. Monien mahdollisuuksien sähköskootteri, joka vie turvallisesti ja luotettavasti minne ikinä haluat. Lumoavaa liikkumisen vapautta ilman ikärajaa, vakuutusta ja ajokorttia.


Kokonaismitat: 1240x770x1800 cm
Paino: 74 kg
Maximi kantavuus 130kg
Maksiminopeus: 25 km/h
Latausaika: 4-6 h
Kustannus: 0,18 €/100 km
Toimintasäde: 25-60 km*
Akku: 1.0 kWh lyijyakusto
Moottori 600W
Rengaskoko: 16×2.5 tubeless
Alumiinivanteet
Edessä levyjarru, takana rumpujarru
Korinvärinen takaboxi vakiona
Taustapeilit
Kaukokäyttö ja hälytin
Kaksipaikkainen


Kontio Motors e-Scootter on päästötön, lähes äänetön, vaivaton käyttää yksin tai kaksin.  Huomaa myös upeat muotoiluyksityiskohdat.
 
* Toimintamatka saattaa vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, lataamisen säännöllisyydestä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, maastosta, matkustajien ja kuorman painosta.
Kontio e-Scooter 2.0 on Suomen lainsäädännön mukaan kevyt sähköajoneuvo.
Tarkoitettu ensisijaisesti maastokäyttöön ja päällystämättömille pinnoille.
Kevyttä sähköajoneuvoa ja moottorilla vaustettua polkupyörää ajaessa on noudatettava polkupyöräilijää koskevia liikennesääntöjä ja liikenteenohjauslaitteita (Traficom)
Isompia, enintään 25 km/h kulkevia ja max. 1 kW tehoisia kevyitä sähköajoneuvoja käytetään polkupyöräilijän liikennesäännöillä, eli oikea paikka näillä laitteilla liikkumiseen on pääsääntöisesti pyörätie. (Traficom)
 

Shopping Cart